2020-12-04 07:47:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Anyagi szempontból is rosszul érintik a változások

Napi horoszkóp december 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma az Oroszlánba lép. Keményen összetűznek a párjával egy feltételezett harmadik miatt. Ne rontson ajtóstól a házba! Kis lépésekkel, higgadtan és csendesebben is rendezhetik a helyzetet. Ha alaptalanul féltékenykedett, akkor kérjen őszintén bocsánatot!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A munkahelyi mendemondák a legfontosabb témái a napjának. Most végre tisztázódhat a helyzet, és kiderül, mi volt igaz a híresztelésekből, és mi nem. Ezután már ön is tud önteni, merre akar továbblépni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Keresztülhúzzák a számítását, ezzel nagyon felbosszantják. Pattanásig feszült idegekkel végzi tovább a munkáját. Valószínűleg anyagi szempontból is rosszul érintik a változások. Este beszélje át a dolgot a párjával, ő majd segít lehiggadni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy kényes családi ügy kerülhet terítékre. Tegyen meg mindent, hogy hamar megoldja a dolgokat. Legyen nyitott és őszinte. Arra is ügyeljen, hogy értőn hallgassa a másikat, és vegye figyelembe a szempontjait!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma az Oroszlánba lép. Nagyon nagyra vágyik, de amit most elérhet, az bizony messze elmarad attól, amit remélt. Kesergés helyett inkább készítsen új stratégiát, és nézzen körül a baráti körében, hogy kitől is remélhetne segítséget!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem kellene olyan szekér után futnia, amely nem akarja felvenni önt. Ez bizony még egy régi, eddig jól működő párkapcsolatban is előfordulhat. Ha úgy érzi, hogy a társa már nem törődik önnel, egy kicsit viselkedjen visszafogottabban.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön kifejezetten szereti az állóvizet, ha nem történik semmi különös, ha csendben pihenhet és teheti a dolgát az otthonában. Sajnos, ma erre nemigen lesz módja. Ami történik, az épp azért van, hogy kimozdítsa önt e helyzetéből.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy barátságának a jövője azon múlik, hogy ön kivel keveredik szerelmi viszonyba. Természetes, hogyha egy barátja, vagy barátnője elől happolja el a kedvesét, akkor az illető elfordul öntől.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most képes végre határozott döntéseket hozni. Az életét egyre pontosabban kell irányítania, ehhez megfelelő terveket kell készítenie. Ne bízzon már semmit a véletlenre!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Itt az ideje, hogy a kezdeményezést végre a kezébe vegye. Ha végre sikerül megszabadulni alaptalan gátlásaitól, és őszintén meg tudja fogalmazni magának is, hogy mit érez, akkor a párkapcsolatában is új fejezet nyílhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A legszívesebben elmenekülne egy lakatlan szigetre. Magányra vágyik, ám, ha belegondol, hogy ez tartóssá is válhatna, attól meg nagyon is retteg. Most van csak igazán szükség a kompromisszumkészségére!


Halak: II. 19. - III. 20.

Végre a sarkára kellene állnia: ne hagyja, hogy mindenki kihasználja önt! Ha nem mutat erőt, akkor hamar a fejére nőhet a családja éppúgy, mint a kollégái a munkahelyén. Tanuljon meg végre nemet mondani!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: